Zwiers Vleeswaren

Van vader op zoon

Al drie generaties lang is Zwiers Vleeswaren een begrip in Nederland. Van lokale slagerij groeide het bedrijf in ruim tachtig jaar uit tot een ambachtelijke rokerij met landelijke ambities. Van vader op zoon is zo een specialist in de productie van rookvlees, bacon, rauwe ham en speksoorten ontstaan.
 

U proeft het verschil

Tijden veranderen, ook in de vleeswarenindustrie. Het productieproces is gemoderniseerd en sluit nu honderd procent aan op de eisen van deze tijd. Gebleven zijn het vakmanschap, de focus op kwaliteit en de authentieke smaak. 
Zwiers Vleeswaren doet daaraan geen concessies en neemt de tijd hiervoor. Het eindresultaat overtreft gegarandeerd uw verwachtingen.
 

Smaak, geur en uitstraling van vroeger

Nog steeds kiest Zwiers Vleeswaren bewust voor het traditionele productieproces van zouten, rijpen, drogen en roken. Langzame rijping waarborgt een malse structuur en een goede snijbaarheid. Stevigheid en mooie doorkleuring zijn het resultaat van langdurig drogen en voor het rookprocedé gebruiken we beukenhout. Zo ontstaat in alle rust die kenmerkende combinatie van een volle smaak, overheerlijke geur en authentieke uitstraling.
 

Een nieuwe lijn: ‘Brabants Ambacht’

Brabant houdt een naam hoog als thuishaven van ambachtelijke vleeswarenspecialisten. Met de introductie van een nieuwe lijn doet Zwiers Vleeswaren deze traditie eer aan. Deze lijn met kwalitatief hoogwaardige vleeswaren luistert naar de naam: ‘Brabants Ambacht’.
Deze naam is veelzeggend. Alle vleeswaren worden op ambachtelijke, Brabantse wijze bereid. Denk aan de cognacbruine kleur of het op traditionele opknopen met touw. Geen wonder dat ‘Brabants Ambacht’ herinneringen oproept aan vroeger.
 

Bedrijfsfilm

Door het bekijken van de bedrijfsfilm van Zwiers Vleeswaren krijgt u in enkele minuten een goed beeld van de organisatie.
 

 

Zwiers Vleeswaren
Het Wargaren 13
5397 GN  LITH

Telefoon: 0412 - 62 40 99
Fax: 0412 - 45 31 58

E-mail: info@zwiersvleeswaren.nl
Website: www.zwiersvleeswaren.nl