Visie

De Retailbranche en de Groothandelaren in vleeswaren en specialiteiten zitten niet meer te wachten op méér leveranciers, maar wel op leveranciers met een completer, kwalitatief onderbouwd assortiment. Als dan ook nog blijkt dat alle hoogstaande producten onder één noemer, of te wel onder "Het Gouden Label" worden gepresenteerd is dat een pré en zal meer succes verzekerd zijn.
 

Ambachtelijke vleeswaren smaken naar meer

Nico Sluis Vleeswaren, Zwiers Vleeswaren en Rutting Versspecialiteiten voeren niet voor niets als slogan: ‘Ambachtelijke vleeswaren smaken naar meer.’ In deze belofte schuilt een dubbele betekenis. De slogan appelleert aan de smaakbeleving van klanten. Dit zegt iets over uw groeimogelijkheden als groothandel, grossier of leverancier. Of in andere woorden: als de vleeswaren en versspecialiteiten bij uw klanten naar meer smaken, dan stijgt uw omzet automatisch mee.
 

Producten en adviezen van een gouden trio

Als klant van Het Gouden Label bent u verzekerd van de producten, adviezen en workshops van een gouden trio. Deze unieke verkooporganisatie haalt het beste in vleeswarenspecialisten en fijnproevers naar boven.
 

Verkoopondersteuning

Ambachtelijk bereide vleeswaren en versspecialiteiten prikkelen de zintuigen. Niet alleen geur en smaak zijn hierbij belangrijk. Om succesvol te zijn in de verkoop, is ook de eerste indruk doorslaggevend. Het oog wil immers ook wat. Daarom adviseert Het Gouden Label ook over oogstrelende presentaties van producten. Zowel in de winkel als in de koelvitrine. Zelf een presentatie verzorgen die in het oog springt? Onze verkoopspecialisten geven graag trainingen op locatie.