Rutting Versspecialiteiten

Oog voor culinaire trends

Rutting Versspecialiteiten is de belichaming van hoe een kleine pluimveeslachter uitgroeit tot een specialist in wild en gevogelte. De afgelopen vijftig jaar heeft het familiebedrijf flink aan de weg getimmerd. Het assortiment bestaat tegenwoordig uit tal van producten die we volgens eigen receptuur bereiden. 
Rutting Versspecialiteiten houdt graag gelijke tred met culinaire trends. Gezond, puur en gebruiksgemak voeren daarom de boventoon in het assortiment.
 

Een (ambachtelijk) vak apart

Roken, koken en braden van wild en gevogelte is een vak apart. Een ambachtelijk vak om precies te zijn. Aan deze kernactiviteit voegt Rutting Versspecialiteiten nog twee belangrijke ingrediënten toe: smaakbeleving en kwaliteit. Met minder neemt deze specialist uit Bunnik geen genoegen. Al jaren kiezen we voor zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Ook deze bewuste keuze zorgt voor een constante kwaliteitsimpuls.
 

Afwijkende vorm, constante smaak

Door de ambachtelijke werkwijze wijkt de vorm van de producten soms af. De authentieke rooksmaak is wel altijd constant. Daarvoor zorgen de beukenhoutsnippers tijdens het rookproces. Rookaroma’s zijn onnatuurlijk en worden om die reden niet gebruikt. Dezelfde filosofie geldt voor onze kipfilet en kalkoenfilet in verschillende variaties. Ook die bereiden we zonder kleurstoffen, smaakstoffen en andere toevoegingen
 

Specialist in wild en gevogelte

Tijdens de wintermaanden is Rutting Versspecialiteiten dé leverancier als u wild en gevogelte van hoogwaardige kwaliteit op de menukaart wilt zetten. Versspecialiteiten zoals wildzwijnrollade, struisvogelbiefstuk, wildhammen, gebraden konijnen- en hazenbouten, fazant- en duivenfilet en hertenrollade rookt, kookt en braadt Rutting Versspecialiteiten ook op ambachtelijke wijze. Én omdat gemak de mens dient... bereidt Rutting Versspecialiteiten ook kant-en-klare producten voor u.
 

Bedrijfsfilm

Een kijkje in de keuken van Rutting Versspecialiteiten. 
 

 

Rutting Versspecialiteiten
Rumpsterweg 9
3981 AK Bunnik

Telefoon: 030-6882193
Fax: 030-6382105

E-mail: info@rutting.nl
Website: www.rutting.nl