Organisatie

Vanuit Het Gouden Label worden de verkoop en promotionele activiteiten ontplooit voor 3 vleeswaren producenten in Nederland.

Het zijn de producenten:
 

Rutting Versspecialiteiten te Bunnik (Rien Rutting) 
Nico Sluis Vleeswaren BV te Maarssen (Nico Sluis) 
Zwiers Vleeswaren BV te Lith (Stephan Zwiers)


Vanzelfsprekend zullen ze onafhankelijk van elkaar blijven produceren en opereren op de Nederlandse markt maar het onder één label landelijk naar buiten treden met bijzondere, kwaliteitsvolle vleeswarensoorten en specialiteiten, was een wens die met Het Gouden Label te uitvoer is gebracht. 

"Wij moeten zelf bezig zijn met de continuïteit van onze producten, en het management van onze bedrijven" aldus de 3 directeuren van deze ondernemingen. 
 

De smaak van kwaliteit

Met Het Gouden Label heeft de smaak van kwaliteit een naam gekregen. De drie aangesloten vleesproducenten bereiden hun ambachtelijke vleeswaren en specialiteiten volgens beproefde receptuur: zelf ontwikkelde recepten of recepten uit grootmoeders keuken. Fijnproevers waarderen deze producten en vragen de volgende keer naar hetzelfde recept.