Nico Sluis

Een droom komt uit

Als jonge slager droomde Nico Sluis van een kwaliteitsimpuls aan de vleeswarenmarkt. Die droom heeft hij met zijn eigen bedrijf waargemaakt. Sinds 1995 heeft hij met Nico Sluis Vleeswaren een naam opgebouwd als specialist in gekookte, gebraden en gebakken vleeswaren en specialiteiten. 
Vandaag de dag heeft deze vakman nog steeds de ambitie om de lekkerste vleeswaren te bereiden. Het Gouden Label is een extra stimulans om die gezonde ambitie te verwezenlijken
 

Smaakmakers bij uitstek

De focus ligt op vlees van varkens, runderen en lammeren. Het assortiment omvat een rijke keuze aan hammen, beenhammen, fricandeau, rosbief en rollades. Op de boterham of verwerkt in een salade of gerecht: de ambachtelijk bereide producten van Nico Sluis Vleeswaren zijn smaakmakers bij uitstek. Geen wonder dat grossiers, supermarkten en groothandels de weg naar Maarssen goed weten te vinden.
 

Ambachtelijk productieproces

Nico sluis produceert zijn vleeswaren op een modern ambachtelijke manier. Dit houdt in dat de ‘kwaliteit van toen’ bewaard blijft tijdens het productieproces. Over de ambachtelijke bereidingswijze doet het bedrijf dan ook niet geheimzinnig. De vleeswaren van Nico Sluis zijn op ambachtelijke wijze gerookt op beukenhout. Toevoeging van vloeibare rookaroma’s past niet in dit ambachtelijke productieproces. Tijd is de sleutel tot succes daarom krijgen de producten de tijd om zout op te nemen en te rijpen. 
Nico Sluis Vleeswaren nodigt u graag uit voor ‘een kijkje in de keuken’. Op de website vindt u daar al een voorproefje van terug.

 

Kwaliteit met een hoofdletter K

De verwachting van de consument is hoog. Liefhebbers van vleeswaren geven de voorkeur aan producten met een eerlijke, authentieke smaak. De vakmensen van Nico Sluis Vleeswaren werken nog altijd volgens de filosofie die in 1995 door Nico Sluis is ingezet. 
Ze verstaan de kunst om vleeswaren te bereiden die echt naar vlees smaken. Hierdoor hebben de producten van Nico Sluis een eigen identiteit gekregen.

 

Bedrijfsfilm

Om u een nog beter beeld te geven van de organisatie Nico Sluis Vleeswaren geven wij u graag een kijkje achter de schermen middels onze bedrijfsfilm.

 

 

Nijverheidsweg 8
3606 AJ Maarssen

Telefoon: 0346 - 284938
Fax: 0346 - 284945

E-mail: info@sluisvleeswaren.nl
Website: www.sluisvleeswaren.nl