Kwaliteit

De huidige consument stelt hoge eisen aan de kwaliteit. Mede gezien de berichten die door de media worden verspreid is men steeds bewuster bezig met vleeswaren. De eisen die wij stellen aan onze producten passen prima bij de moderne consument.

De producten verkrijgbaar binnen Het Gouden Label zijn stuk voor stuk van uitzonderlijke kwaliteit. Het begint bij de basis, de grondstoffen. Wij maken alleen gebruik van de beste grondstoffen die worden ingekocht bij streng geselecteerde leveranciers.  Door op diverse momenten de kwaliteit te controleren staan wij garant voor een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.

Naast het selecteren van de grondstoffen en de receptuur is het beheersen van de ambachtelijke processen van groot belang voor het verkrijgen van de gewenste resultaten. Jarenlange ervaring in combinatie met een grote dosis vakmanschap zorgen bij de producenten van Het Gouden Label voor de gewenste resultaten.

Door te blijven investeren in mens en machine zijn de producenten van Het Gouden Label in staat om te blijven presteren op het allerhoogste niveau.