Afzetmarkten

Het ruime assortiment zorgt ervoor dat producten geschikt zijn voor een verscheidenheid aan klanten. De producten van Het Gouden Label worden dan ook al jaren gewaardeerd door een grote diversiteit aan klanten.
 

Retail

De producten van Het Gouden Label zijn te vinden binnen diverse Retail organisaties. De afname hiervan vindt zowel rechtstreeks plaats als in samenwerking met slicers. Het kunnen bieden van bulk stukken om op de winkelvloer te snijden in combinatie met het leveren van snijlijn producten zorgt voor een ideale combinatie voor onze Retail klanten.
 

Groothandel

Wij zijn een prima partner voor de groothandel. Het groothandelskanaal kent natuurlijk vele afzet gebieden. Binnen het assortiment van Het Gouden Label zijn producten beschikbaar die uitermate geschikt zijn voor het gebruik door zowel horeca als bijvoorbeeld slagerij. De producten zijn in bulk te verkrijgen maar tevens bestaat de mogelijkheid om producten gesneden aangeleverd te krijgen.
 

Industrie

Ook voor de industriële markt zijn wij een geschikte partner. Doordat wij in staat zijn producten klant specifiek te produceren ontstaat de mogelijkheid om producten volledig af te stemmen op de specificaties zoals gewenst.